Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Goudastraat 15 17 in Wormerveer 1521 TN

Goudastraat 15 17

1521 TN Wormerveer
€ 217.000,- k.k.

Omschrijving

EEN GEHEEL NIEUW HUIS BOUWEN. Dat is een wens van veel mensen. Dit is nu mogelijk op een zeer fraaie kavel in Wormerveer van 208 m2.

Binnen het vigerende bestemmingsplan is een woning van ca. 170 m2 woonoppervlak te realiseren. Tevens is het mogelijk om een 2-onder-1-kap woning te realiseren, beide van ca. 100m2. Hiervoor zijn al tekeningen aanwezig.

Er zijn mogelijkheden...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

EEN GEHEEL NIEUW HUIS BOUWEN. Dat is een wens van veel mensen. Dit is nu mogelijk op een zeer fraaie kavel in Wormerveer van 208 m2.

Binnen het vigerende bestemmingsplan is een woning van ca. 170 m2 woonoppervlak te realiseren. Tevens is het mogelijk om een 2-onder-1-kap woning te realiseren, beide van ca. 100m2. Hiervoor zijn al tekeningen aanwezig.

Er zijn mogelijkheden om de woning te verbouwen naar eigen inzicht en kunde. Het meetbouten rapport van de gemeente Zaanstad is in te zien. Hieruit is af te leiden dat het raadzaam is funderingsherstel uit te voeren. De woning verkeert verder in zeer originele staat. Op de 1e verdieping is de woning nog verdeeld in 2 afzonderlijke woningen.

Het winkelgebied in Wormerveer aan de Zaan wordt steeds meer uitgebreid met restaurantjes en terrasjes aan het water. Daarnaast kunt u voor alle dagelijkse boodschappen aan het Marktplein en de Markstraat terecht. Op loopafstand is het NS-station gelegen waarmee u in 20 minuten op Amsterdam-CS staat. Als laatste is de ontsluiting via de A8/A9 zeer gunstig t.o.v. Amsterdam, Alkmaar en Haarlem.

INDELING
Begane grond:
Entree, hal en meterkast. De ruime woonkamer is 55 m2 groot en heeft een open keuken. Aan de achterzijde is de badkamer met ligbad gelegen, apart toilet, voorraadkast en bijkeuken met wasmachine aansluiting.
1E verdieping:
De woning is op de eerste verdieping niet doorgebroken. Beide delen hebben 2 slaapkamers en een berging.

Highlights:
• Woonoppervlak 114 m2 en kaveloppervlak 208 m2, bouwjaar 1885.
• De gehele woning dient gemoderniseerd te worden.
• Tuin op het zuidoosten.
• De woning is v.v. enkele beglazing.
• Cv-ketel 2013, in een berghok.
• Royale werkplaats van 30 m2 achter de woning.

De plattegrond is gemaakt o.b.v. van de NEN2580 meting. U kunt een (NVM-)makelaar inschakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid of onjuistheid, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 217.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg Indeling Perceeloppervlakte 208 m² Kadasteroppervlakte 208 m² Kadastrale gegevens Gemeente Wormerveer Sectie B Perceelnummer 3674 Oppervlakte 104 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Wormerveer Sectie B Perceelnummer 3675 Oppervlakte 104 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Route van naar Goudastraat 15 17, 1521 TN Wormerveer

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.