Mijn favorieten

Aankoop

Woning kopen in Amsterdam & Zaanstreek
 
U bent op zoek naar (andere) woonruimte. Dat is een ingrijpende stap. Of het nu wel of niet uw eerste koophuis is, een woning kopen is een emotioneel proces. Daarom is het slim mij in te schakelen. Als makelaar stel ik kritische vragen en bekijk ik de woning objectief. Stap voor stap help ik u door het aankoopproces heen. Een woning kopen doe je samen! Ik ben lid van de NVM , het NRVT  en de MVA . Ook ben ik aangesloten bij Funda  en het NWWI .
 
Stap 1: uw woonwensen inventariseren
Wat zijn uw woonwensen? Zoekt u een nostalgische woning of een energiezuinige? Wilt u de stad in of uit? Wilt u groter of kleiner gaan wonen? Wilt u dichter bij uw werk zitten? Waarschijnlijk heeft u uw wensen al in kaart gebracht, en misschien ook al via internet gezocht. Ik help u uw woonwensen verder aan te scherpen.
 
Stap 2: woningen bezichtigen
Vervolgens zoek ik passende huizen/appartementen voor u. Samen bekijken we een of meer woningen. Ik loop met u mee door het pand en neem alles kritisch in me op. Mijn objectieve, vakkundige blik is een waardevolle aanvulling op uw eigen indrukken.
 
Stap 3: uw droomhuis kopen
Heeft u uw droomhuis gevonden? Ik ben u graag van dienst bij het aankoopproces. Kopen is niet alleen een kwestie van onderhandelen; dat kan iedere mondige koper. Ik help u ook de juiste prijs te bepalen, informeer u over bestemmingsplannen, wijs eventueel op een slecht lopende vereniging van eigenaren, waarschuw voor bouwtechnische zaken en schakel zo nodig een bouwkundig keurder in. Op al deze fronten ligt mijn meerwaarde. Doordat u van mij een eerlijk en gedegen advies krijgt, betaalt u nooit teveel.
N.B. Als u een woning koopt, moet u wellicht uw huidige woning verkopen . Ook daarbij kan ik u ondersteunen.
 
Afspraak maken?
Spreekt mijn aanpak u aan? Ik nodig u van harte uit een afspraak met mij te maken. Via het contactformulier kunt u vrijblijvend informatie aanvragen .