Mijn favorieten

Verkoop

Woning verkopen in Amsterdam & Zaanstreek
 
U heeft besloten uw huis of appartement te verkopen. Bij zo’n belangrijke beslissing heeft u ongetwijfeld veel vragen. Zal ik eerst mijn woning verkopen en dan pas een andere woning kopen of omgekeerd? Voor welk bedrag kan mijn huis verkocht worden? Hoe snel zal mijn huis verkocht zijn? Zijn mijn ideeën over de verkoop realistisch? Is verkopen met een eventuele restschuld mogelijk? Voor al dit soort vragen kunt u bij mij terecht. Ik ben lid van de NVM , het NRVT  en de MVA . Ook ben ik aangesloten bij Funda  en het NWWI .
 
Uw woning goed verkopen
Een woning verkopen is geen dagelijkse kost voor u. Voor mij wel, want het is mijn vak!
Daarom kan ik u op allerlei manieren bijstaan en adviseren. Neem dus vooral contact met mij op, dat is uw eerste stap in de goede richting. U bent van harte welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik leg u graag uit hoe ik u van a tot z kan begeleiden bij het verkoopproces.
 
Vergoeding bij verkoop
Gelukkig is de huizenmarkt in Amsterdam en Zaanstad/de Zaanstreek weer goed in beweging. Dat vergroot de kans op een geslaagde verkoop van uw woning. Bij verkoop betaalt u een – vooraf afgesproken – vergoeding aan Adriaanssen Makelaardij en Taxaties.
 
‘No cure, no pay’ bij Adriaanssen Makelaardij en Taxaties
Lukt het onverhoopt niet om uw huidige woning te verkopen? Dan betaalt u alleen opstartkosten aan Adriaanssen Makelaardij en Taxaties. De hoogte hiervan spreken we vooraf af. Omdat ik op basis van ‘no cure, no pay’ werk, breng ik de overige kosten niet in rekening als verkopen niet lukt. U wordt dus achteraf niet overvallen door onaangename verrassingen.
 
Afspraak maken?
Bij het verkopen van uw woning komt heel wat kijken. Graag geef ik u hierin meer inzicht. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!