Mijn favorieten


Een huis kopen in Wormerveer, Zaandam en omgeving met Adriaanssen Makelaardij

 

Maak gebruik van een aankoopmakelaar voor een slimme koop


Bij de zoektocht naar een nieuw huis komt veel kijken.  Er zijn veel zaken waar je over na moet denken en advies van een professional komt zeker van pas. Natuurlijk kun je de verkoopmakelaar vragen stellen, maar denk er wel bij na dat deze makelaar het belang van de verkopers behartigt. Als je een aankoopmakelaar in de arm neemt kan deze veel onzekerheid weg nemen.

Op zoek naar een woning in Wormerveer, Zaandam en omstreken?

Je kunt een aankoopmakelaar inschakelen op het moment dat je weet dat je wilt verhuizen. Wij kunnen je helpen zoeken naar een geschikte woning. Als er weinig aanbod lijkt te zijn zorgen we dat je snel kunt schakelen én kijken wij met je naar alternatieven die aan je woonwensen voldoen.

Wanneer je een woning hebt gevonden waar je hart sneller van gaat slaan kijken wij met je mee. Voldoet dit huis inderdaad aan jouw wensen? Is de keuze voor deze woning toekomstbestendig? Hoe ontwikkelt de wijk zich? Is de verkoopprijs realistisch? Wij houden je met beide benen op de grond totdat we hebben vastgesteld of dit huis en jij (en jouw gezin) echt een goede match zijn. En als dit het geval is gaan wij voor jou in onderhandeling met de verkoper.

Wij staan het gehele proces aan je zijde. We begeleiden je vanaf het moment dat je een zoekopdracht bij ons neerlegt tot de overdracht bij de notaris. Wil je meer informatie over hoe we je kunnen ontzorgen? Vraag een gratis adviesgesprek aan.
huis kopen in wormerveer met Adriaanssen Makelaardij

 

Wat doet onze aankoopmakelaar voor je?

Ieder aankooptraject loopt anders, we kunnen volledig in overleg met jou vaststellen welke diensten je bij ons af wilt nemen. Wat kunnen we voor je doen:

  • Wij kunnen een woning voor je zoeken en gaan met je naar de bezichtigingen.
  • Wij kunnen de waarde van de woning vaststellen.
  • Wij onderzoeken de woning voor je,  zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat er speelt rondom de woning.
  • Wij verzorgen de onderhandelingen voor je.
  • Wij adviseren of er een bouwkundige keuring nodig is.
  • Wij adviseren je over de inhoud van de koopovereenkomst.
  • Wij begeleiden de eigendomsoverdracht bij de notaris.

 

Vrijblijvend aankoopadvies?
 

Wil jij graag van ons persoonlijk horen wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via e-mail of bel ons op 075-2340123.