Mijn favorieten


Je huis in Zaandam, Wormerveer e.o. verkopen


Je huis verkopen is een grote stap. Zodra je wil verhuizen zijn er veel zaken waar je over na moet denken. Eerst kopen en dan verkopen of juist andersom. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Wij denken met je mee zodat het verkoopproces soepel verloopt. Samen stellen we jouw behoeftes vast en gaan we voor het gewenste resultaat.

De eerste stap is het vaststellen van de waarde van jouw woning. We doen graag een gratis waardebepaling voor je. Wij komen langs om de waarde van je woning vast te stellen en je toekomstwensen te bespreken. Tijdens het gesprek stellen we de beste strategie voor het verkopen van jouw woning vast en maken we een verkoopplan.
 

Huis verkopen in Wormerveer, Zaandam en omgeving, tip Nicole

Verkoop je huis met Adriaanssen Makelaardij

Wanneer we met de verkoop starten zorgen we ervoor dat we de volledige markt aan potentiele kopers in de Wormerveer, Zaandam en omstreken bereiken. Je woning wordt opgenomen in de NVM- database, hierdoor worden automatisch alle NVM-makelaars op de hoogte gebracht van het feit dat jouw woning in de verkoop staat. Natuurlijk wordt de woning ook op Funda en Facebook  geplaatst. Wij bieden een uitgebreid verkooppakket met middelen om jouw woning onder de aandacht te brengen. We vertellen je er graag meer over, neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
 


 

Kom kennismaken!

Wij vertellen je graag meer over onze verkoopdienstverlening tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op voor een afspraak. Telefonisch zijn wij bereikbaar op  075-2340123, je kunt ons ook mailen op info@adriaanssenmakelaardij.nl.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring