Mijn favorieten


Over Adriaanssen Makelaardij

Ik ben Nicole Adriaanssen en woon al vele jaren in Zaandijk, waar ik inmiddels helemaal verknocht aan ben geraakt. In mijn loopbaan als makelaar heb ik voor diverse kantoren gewerkt en sinds 2009 als freelancer op een makelaarskantoor in Amsterdam.

In 2016 heb ik de stap gezet naar een eigen kantoor gevestigd in Amsterdam: Adriaanssen Makelaardij. Sinds 2018 is het kantoor gevestigd in Wormerveer aan de Zaanweg. Sinds enkele maanden is het kantoor uitgebreid met een medewerker voor de binnendienst, die als spin in het web alle ballen op kantoor hoog houdt. Wij zijn lid van de NVM, het NRVT en de MVA en ook aangesloten bij Funda en het NWWI.


 

Full-service makelaar

Wij zijn een full-service makelaarskantoor en richten ons zowel op aankoop, verkoop als taxaties van woningen . Als professional ben ik warm in de relatie, maar hard op de inhoud.
De  huidige markt vraagt om snel handelen en parate kennis. Door mijn ‘allround-loopbaan’ ben ik bekend met alles wat bij een makelaardij komt kijken. Daardoor kan ik veel vragen snel beantwoorden.


Samen houden wij altijd onze ogen open voor nieuw aanbod of verrassende mogelijkheden. Zo bouwen als het ware een ‘bibliotheek’ op van het aanbod in het werkgebied Zaandam, Wormerveer e.o. en kunnen wij je nog beter van dienst zijn.

 

Woonwensen en financiële mogelijkheden 

Als persoon ben ik onderzoekend van aard. Ik vraag altijd dóór op jouw wensen als koper of verkoper. Samen met jou analyseer ik de mogelijkheden en de realiteit daarvan. Zijn jouw wensen reëel? Komen ze voort uit functionaliteit of uit luxe? Zijn je wensen financieel haalbaar? Het geeft mij veel voldoening klanten te begeleiden naar een woning die in alle opzichten bij hen past.
 
Bovendien weet ik uit eigen ervaring hoe het is om in jouw schoenen te staan. Ik heb meermaals een eigen woning gekocht en verkocht. Daarbij heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is goed en objectief geadviseerd te worden!

 

Fysiek kantoor, digitale ‘etalage’

Adriaanssen Makelaardij is gevestigd aan de Zaanweg in Wormerveer. Van daaruit bedienen we Zaandam, Wormerveer en omgeving. Uiteraard ben je ook welkom op kantoor, maar wel uitsluitend op afspraak: mijn werklocatie is geen ‘winkel’, vandaar. De ‘etalage’ met mijn woningaanbod vind je op deze website, Funda en op mijn Facebookpagina.