Mijn favorieten

Informatie

Over mij & mijn bedrijf
 
Ik ben Nicole Adriaanssen. Ik woon sinds een aantal jaren in de Zaanstreek, een gebied waaraan ik verknocht ben geraakt. In mijn loopbaan als makelaar heb ik diverse werkzaamheden gedaan, waarvan sinds 2009 als freelancer op een makelaarskantoor in Amsterdam.

In 2016 heb ik de stap gezet naar een eigen kantoor gevestigd in Amsterdam: Adriaanssen Makelaardij. Ik ben lid van de NVM, het NRVT en de MVA.Ook ben ik aangesloten bij Funda en het NWWI .Waar nodig kan ik deskundige hulp inroepen uit mijn netwerk, bijvoorbeeld
voor bouwkundige of installatietechnische vragen.
 
Full-service makelaar
Ik ben een full-service makelaar die alle drie de pijlers van het vak uitoefent: aankoop, verkoop en taxaties. Als professional ben ik warm in de relatie, maar hard op de inhoud. Ik beschik over veel  ervaring en parate kennis. Door mijn ‘allround-loopbaan’ ben ik bekend met alles wat bij een makelaardij komt kijken. Daardoor kan ik veel vragen snel beantwoorden. Bovendien houd ik altijd mijn ogen open voor nieuw aanbod of verrassende mogelijkheden. Zo bouw ik als het ware een ‘bibliotheek’ op van het aanbod in mijn werkgebied, en kan ik u nog beter van dienst zijn.
Woonwensen en financiële mogelijkheden
Als persoon ben ik onderzoekend van aard. Ik vraag altijd dóór op uw wensen als koper of verkoper. Samen met u analyseer ik de mogelijkheden en de realiteit daarvan. Zijn uw wensen reëel? Komen ze voort uit functionaliteit of uit luxe? Zijn uw wensen financieel haalbaar? Het geeft mij veel voldoening u te begeleiden naar een woning die in alle opzichten bij u past.
 
Bovendien weet ik uit eigen ervaring hoe het is om in uw schoenen te staan. Ik heb meermaals een eigen woning gekocht en verkocht. Daarbij heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is om goed en objectief geadviseerd te worden!
 
Fysiek kantoor, digitale ‘etalage’
Mijn bedrijf is gevestigd aan de Zaanweg in Wormerveer. Van daaruit bedien ik de regio Amsterdam – Zaanstreek. Uiteraard kan ik u ook ontvangen op mijn kantoor, maar wel uitsluitend op afspraak: mijn werklocatie is geen ‘winkel’. De ‘etalage’ met mijn woningaanbod  vindt u op deze website, Funda en op mijn Facebookpagina.