Mijn favorieten

Informatie

Over mij & mijn bedrijf
 
Ik ben Nicole Adriaanssen. In 1994 heb ik Brabant achter me gelaten om in het westen te gaan wonen en werken. Sindsdien ben ik verknocht geraakt aan Amsterdam en de Zaanstreek, met als grensdorp Wormer (waar ik zelf lang heb gewoond). Sinds 1998 werk ik in de makelaardij, eerst als assistent-makelaar, later als vestigingsmanager en beëdigd makelaar. Vanaf 2006 ben ik me ook intensief gaan bezighouden met taxaties. In 2009 ben ik als freelancer gaan werken bij een Amsterdams makelaarskantoor.


Hierdoor kreeg ik te maken met alle facetten van het vak van makelaar.  In 2016 heb ik de stap gezet naar een eigen kantoor: Adriaanssen Makelaardij en Taxaties. Sindsdien werk ik zelfstandig. Waar nodigkan ik deskundige hulp inroepen uit mijn netwerk, bijvoorbeeld voor bouwkundige of installatietechnische vragen. Ik ben lid van de NVM , het NRVT  en de MVA . Ook ben ik aangesloten bij Funda  en het NWWI .
 
Full-service makelaar
Ik ben een full-service makelaar die alle drie de pijlers van het vak uitoefent: aankoop, verkoop en taxaties. Als professional ben ik warm in de relatie, maar hard op de inhoud. Ik beschik over veel  ervaring en parate kennis. Door mijn ‘allround-loopbaan’ ben ik bekend met alles wat bij een makelaardij komt kijken. Daardoor kan ik veel vragen snel beantwoorden. Bovendien houd ik altijd mijn ogen open voor nieuw aanbod of verrassende mogelijkheden. Zo bouw ik als het ware een ‘bibliotheek’ op van het aanbod in mijn werkgebied, en kan ik u nog beter van dienst zijn.
Woonwensen en financiële mogelijkheden
Als persoon ben ik onderzoekend van aard. Ik vraag altijd dóór op uw wensen als koper of verkoper. Samen met u analyseer ik de mogelijkheden en de realiteit daarvan. Zijn uw wensen reëel? Komen ze voort uit functionaliteit of uit luxe? Zijn uw wensen financieel haalbaar? Het geeft mij veel voldoening u te begeleiden naar een woning die in alle opzichten bij u past. Een treffende quote die ik in dit verband hoorde is: “Een groter huis went heel snel, maar een te hoge hypotheek went nooit.” Dat is maar al te waar helaas. Daarom behoed ik u graag voor misstappen.
 
Bovendien weet ik uit eigen ervaring hoe het is om in uw schoenen te staan. Ik heb meermaals een eigen woning gekocht en verkocht. Daarbij heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is om goed en objectief geadviseerd te worden!
 
Fysiek kantoor, digitale ‘etalage’
Mijn bedrijf is gevestigd in een kantoorpand in Amsterdam. Van daaruit bedien ik de regio Amsterdam – Zaanstreek. Uiteraard kan ik u ook ontvangen op mijn kantoor, maar wel uitsluitend op afspraak: mijn werklocatie is geen ‘winkel’. De ‘etalage’ met mijn woningaanbod  vindt u op deze website, Funda en op mijn Facebookpagina.