Mijn favorieten


Taxatie van je huis in Wormerveer,

Zaandam en omstreken

Onze ervaren gecertificeerde NVM makelaar is onafhankelijk en ingeschreven bij het NWWI. Wij kunnen op korte termijn een professioneel NVM taxatierapport uitbrengen. Onze taxatierapporten worden door alle financiële instellingen geaccepteerd.
 


Waarom een taxatie laten uitvoeren?

Meestal is de financiering van het kopen van een huis de reden om een taxatie uit te laten voeren. Ook voor de afhandeling van een boedelscheiding, erfenis of om te kunnen bepalen over een verbouwing is een taxatie vaak noodzakelijk.

 

De kosten van een taxatie

Veel makelaars berekenen de kosten voor een taxatie aan de hand van de waarde van de woning. Wij doen dat anders. Daarom hanteren wij 1 tarief voor woningen en appartementen. Omdat wij zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), leveren wij altijd een gevalideerd taxatierapport dat door alle Nederlandse geldverstrekkers wordt geaccepteerd.

Let op: Een taxatierapport geeft geen inzicht in de bouwkundige staat van een woning. Indien nodig zullen wij adviseren een bouwkundig onderzoek te laten verrichten. De staat van onderhoud wordt wel bekeken en beoordeeld bij de taxatie.


Maak een afspraak
 

Neem  contact met ons op via e-mail of bel ons op telefoonnummer 075-2340123.